top of page

Ilse Vermeulen

               k o s t u u m o n t w e r p

 

m a a t k l e d i n g

Unieke bruidskleding kaart.jpg
Werkwijze

Elk mens is uniek. Bent u op zoek naar een bruidsjurk waarin u prachtig voor de dag komt, heeft u een andere speciale kledingwens, zoals een stijlvol pak, een goed gesneden jasje, een broek in het model waar u al zo lang naar op zoek bent?

Dan kunt u bij mij terecht voor een perfect op maat gesneden resultaat waarin uw persoonlijke wensen vertaald zijn. Door mijn ruime ervaring in het ontwerpen en maken van kleding voor theatergezelschappen en particulieren kan ik u adviseren in wat goed bij u past en waar uw individualiteit mee benadrukt wordt.

Hoe ga ik te werk? We maken een afspraak waarin vrijblijvend uw wensen besproken worden. We bekijken de mogelijkheden en ik geef u advies. Als duidelijk is geworden hoe het kledingstuk er uit gaat zien kan ik een prijsindicatie geven voor de uitvoering. Materiaalkosten zijn natuurlijk afhankelijk van de stof die gekozen wordt.


Als we tot overeenstemming komen maken we een planning en ga ik aan de slag. De maten worden genomen, het patroon wordt gemaakt, het kledingstuk wordt op u afgepast en daarna afgewerkt. Soms is het raadzaam om eerst een proefmodel te maken voordat in de definitieve stof wordt gewerkt, dat geldt zeker bij bruidskleding.  

Voor alle informatie of een afspraak kunt u contact met mij opnemen.

bottom of page